Egy új életfoma

Pogány mindennapok

Pogány mindennapok

Induljunk el!

2017. október 18. - vagány pogány

Szóval az első és legfontosabb teendőd: Szabadítsd fel magad! Kisgyerek korod óta azt hallod hogy mi rosszat tettél, ezt nem kellene csinálnod meg azt, eredendően bűnös vagy , túl kövér/sovány vagy (hajadismilyen) stb… tehát hogy ezért meg azért nem vagy boldog, nem találod az utad nézd meg ezt meg azt meg amazt miért nem tudsz olyan lenni. Ezeket most félre kell tenned mert mások nem tudhatják neked mi a jó. Mindenki számára létezik egy saját tuti, amiben ő jól érzi magát ezt kell megtalálnod és lehet, hogy amit ma jónak érzel pár év múlva már épp az ellenkezőjét gondolod de ez nem baj! Mindenki változik, ami fontos hogy próbálj minél több dolgot megélni és ne félj élni!

 

Na most. Állj a tükör elé nézz a szemedbe engedd el magad és gondold át ki is vagy te. Most ne arra gondolj milyen szeretnél lenni, hanem azt próbáld meghatározni hogy belül ki vagy, mit szeretsz mik az elképzeléseid. Pl.: A nevem XY, szeretem a vígjátékokat, a popzenét, szeretem a kéket, zöldet , sárgát. A legjobban a lakberendezés és a bútorok , használati tárgyak érdekelnek (vagy állatok,sport,politika ,technika mindegy). Ezekről olvasok tájékozódom, beszélek a legszívesebben …

Akár listát is írhatsz a számodra fontos dolgokról, a lényeg az hogy ne vetíts! Most nem az a fontos hogy milyennek akarsz látszani, ezt magadnak írd és őszintén!

A következő lépés hogy kezd el magad körül venni azokkal a dolgokkal amit szeretsz és szabadulj meg attól amit nem! Kapcsold be a kedvenc zenédet és nézz körül, van e olyan tárgy a környezetedben ami régóta zavar pl.: hát van az a fotel elég randa szerintem de a nagymamáé volt illik megtartani. Az „illik” az nem a te éned! Szeretted a nagyit de a fotelt nem kell szeretned-mehet! Vagy. utálom ezt az ágytakarót de hát nincs helyette másik. Amíg nem dobod ki addig nem is lesz! Szinte törvénynek tekinthető hogy amint megszabadulsz egy régi dologtól lesz helyette új és ez nem pénz kérdés hanem gondolkodásmód kérdése. Emlékezz vissza hány cipőd volt életed során ami tönkre ment elszakadt és valahogyan mindig lett új mert ugye nem járhatsz mezítláb. Sajnos évezredek alatt lett belénk kódolva hogy csak a legfontosabb testi szükségleteinket elégítsük ki, a többi dolog luxus és nekünk egyszerű dolgozó embereknek nem jár az ami a felsőbb hatalmaknak, a szellemünket és a lelkünket nem kell táplálni mert az felesleges. Élj szerényen dolgozz sokat és majd meg lesz a jutalmad a túlvilágon ennyi.

Ne legyen bűntudatod! Igazság szerint korlátlan mennyiségű ágytakaró (munka, zene, kis állat vagy bármi amit szeretnél) áll a rendelkezésedre az egész világon és igen is megérdemelsz mindent ami jót tesz a lelkednek tehát szanálj és kezd el magad jól érezni! És már el is érkeztünk az első és legfontosabb törvényhez (igen a pogányoknak is vannak törvényeik, amik inkább intések) Mindent megtehetsz ha nem ártasz másoknak! Legközelebb innen folytatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://poganymindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr613015998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása